Only Priv deze week

Het is  allemaal Priv als het gaat om BlackBerry deze week.  We kunnen vanaf 4-6 november de eerste reviews zien van gebruikers en de media.

In Nederland krijgen we de BlackBerry Priv vanaf 11 november verwachten met een prijskaartje van € 799,00.


We starten nu eerst met de unboxing van de BlackBerry Priv.

In het filmpje wordt ook even stil gestaan hoe je de HUB kan benaderen door naar boven te swipen. .Wat kunnen we nog meer verwachten van de Priv in vergelijking met BlackBerry 10.  Het volgende weten we dankzij een tester van het toestel die antwoorden gaf op Reddit. Hieronder een samenvatting.

De bestandsbeheer is gelijk aan die van BlackBerry 10. De virtual keyboard is zoals we die kennen van de Z10 en Z30. Het toestel draait een Stock Android 5.1.1. De audrio speakers klinken net zoals op de Passport. Het display is Amoled en lijkt veel op de Curve Edge. De zijkant van het scherm aan de rechterkant laat een batterij indicator zien . De achterkant is qua materiaal gelijk aan die van de Passport (rubberachtig).  Het toestel is zeer goed uitgebalanceerd en voelt goed in de hand. In de Hub kun je direct reageren via de berichten en in de app kun je weer terug naar de HUB.  Een led is aanwezig, maar het is onduidelijk of deze ook verschillende kleuren heeft. BBM Video is ook onduidelijk en verwacht dat deze snel komt.Dat was het wel en dan nu nog twee reclame filmpjes van de Priv.

Reacties