BlackBerry Power en Apple Money Cover

We kennen BlackBerry van zijn goede batterijduur van een dag vol gebruik en daar pronken ze duidelijk mee, maar merken als Apple hebben al sinds de iphone 4 steeds meer problemen om uberhaupt een dag vol te maken.

Deze wallhuggers hebben stroom nodig om door te gaan en daarom blijft het verbazen dat iphone gebruikers steeds, maar weer hopen dat bugs en vervellende dingen zoals geen youtube afspelen of whatsapp geheugen issues met elk nieuw toestel weer is verholpen. Ik zou zeggen droom verder en betaal gewoon elk jaar meer voor een iphone.

Dit kan nu dankzij een nieuw produkt van Apple. Ik wist niet dat het gekker kon na een uitspraak van Jony Ivi (Chief Designer Apple) die even vertelde dat mensen liever een dunne smartphone  wilde ,dan een smartphone die functioneel was  (denkend aan gebruik en batterijduur).  Hij had gelijk als je kijkt naar de vele issues van Apple, maar ze hebben een oplossing om nog meer geld te verdienen aan de gebruiker.

Het is allemaal begonnen met aparte aansluitingen en  nieuwe aansluitingen en niet te vergeten het geheugen. Een normaal iemand koopt een SD kaart van 128 GB voor € 60,00 maar een Appel gebruiker betaald rustig 200 euro bij voor een 128 GB toestel tov een 16 GB model.

Nu hebben ze weer  een manier gevonden om geld uit je zak teklopen  naast je toestel van 800 euro, namelijk een batterij cover van € 129,00 met een vergelijkbare batterij zoals in je iphone 6 (s). Hiermee kom je de dag waarschijnlijk net wel door.

                       


Het hek is niet alleen van de dam , maar de dam is weg bij Apple en als je dan op amazone gaat kijken voor een batterij cover van merk X die twee keer zo zwaar is dan heb je al een goed merk voor de helft van de prijs, maar dan staat er geen Apple logo op.

Het is bizar en het blijft lachen en er is geen beter marketings bedrijf die zo slim omgaat met accesories en goede ideeen om meer te verdienen dan het standaard model en mensen meer te laten betalen. Het doet me denken aan een slogan van vroeger maar dan omgekeerd "Does More, Costs Less" . Dit zou voor de iPhone moeten zijn "Get Less, Pay More"

Blij dat ik een Passport gebruik die naast een zeer goede batterij en 32 GB geheugen ook om kan gaan met een SD card van 128 GB en dat allemaal voor de helft van de prijs :)


update: reactie op  Hoettienouw :
De Z10 is inderdaad het toestel wat gelijk op ging met de iphone 4s en 5 qua batterij tijd en dat was niet best en ik liep dan ook met een extra batterij rond. BlackBerry heeft er gehoor aan gegeven met zwaardere batterijen de afgelopen 2 jaar. Het is alleen jammer dat een andere fruit merk er anders over denkt en het toestel niet even wat dikker maakt voor een betere batterij na klachten over de iphone 6, maar blijkbaar met de 6S een batterij cover in gedachten na aanleiding van de 6.

Reacties

Een reactie posten