BlackBerry bevestigt inzet voor Hardware

Een  recent gespreksronde  met Marty Beard, BlackBerry COO , , Chief Security Officer en meerdere promenten leden van BlackBerry , was de grote vraag of BlackBerry de hardware markt zou verlaten.Het antwoord was Nee.  BlackBerry kan  niet zonder hardware als het gaat om een optimale beveiliging . De beste beveiliging is nog steeds met een BlackBerry 10 toestel en dit zullen ze niet loslaten. Het klantenbestand van BlackBerry vraagt om oplossingen en duidelijke veiligheid als het gaat om communicatie en daar spelen de toestellen van BlackBerry een grote rol in.

BlackBerry heeft meer dan 70 certificaten die de veiligheid van overheden beschermt en is daarmee de beste leverancier als het gaat om veiligheid. De top 10 banken van de wereld en advocaten kantoren worden beschermd door BlackBerry. De top 5 grootste organisaties in de gezondheidszorg ,beleggingsdiensten, olie en gasbedrijven  hebben hun privacy en data ter bescherming overgelaten aan BlackBerry. De  G20 regeringen zoals Duitsland, UK en Amerika en nog eens 13 andere G20 landen maken gebruik van BlackBerry zijn beveiliging, dit is dus 80%.

Het is dus belangrijk om door te gaan met BlackBerry 10 ,waarvan we in de lente een update van mogen verwachten en de herfst zal BlackBerry wederom een grote update uitrollen. De kans is dan ook dat er een BlackBerry 10 toestel zal worden gelanceerd. De BlackBerry Passport raakt reeds uitverkocht, waarbij de Classic en de Leap ook  eens moeten worden vervangen.

BlackBerry zal zekers doorgaan met het ondersteunen van multiplatformen zoals ze dat nu doen met BES en BBM en natuurlijk de samenwerking met Samsung KNOX welke geheel beveilgd is door BES 12. De samenwerking met Google werpt zijn vruchten ook af als we al kijken naar Google work en Android 6 met apps toepassingsmachtigingen om apps te beheren.


crackberry rendering phone

Het is een feit dat BlackBerry zal blijven komen met onderteunende hardware en een grote rol speelt op de markt en nu is het wacht of er eind dit jaar een nieuwe BlackBerry 10 toestel gaat uitkomen ter vervanging van de huidige modelen en wat een nieuwe BlackBerry Android toestel gaat doen.

We wachten af en wie weet krijgen we volgende week in Barcelona op de MWC een roadmap voor de toekomst en de verwachting is dat er een nieuw toestel onthuld gaat worden.Reacties