BlackBerry 10 update komt eraan

Het lijkt erop dat BlackBerry einde deze maand of begin April de uitrol begint van BlackBerry 10.3.3 gevolgd door een update van BBM. De CEO John Chen ook gebruiker van BlackBerry 10 heeft aangegeven het OS te blijven ondersteunen samen met Android.

BlackBerry boasts about patching security holes on the Priv, calls out ...

De verklaring dat BlackBerry met oplossingen wil komen voor BlackBerry 10 aangaande apps geeft ook aan dat BlackBerry zich zal bezighouden met twee platformen in de toekomst. We zullen zien het speelse van Android met meer Privacy en BlackBerry 10 met een betere beveiliging en natuurlijk bescherming van je privacy.

De update van BlackBerry OS 10 zal voornamelijk stabilititeit en beveiligingsupdate's krijgen en we hopen wat update's in het besturingsysteem. BlackBerry wil weinig kwijt en ook is er nog geen leak te vinden van deze versie.

De update van BBM is te vinden als beta in de beta zone en zal de volgende update's krijgen, zoals een bericht doorsturen naar een ander, shred a chat en aanpassingen in de vormgeving van BBM.

Een Android toestel staat weliswaar op de planning van BlackBerry in de lente, maar het is onduidelijk of deze er wel gaat komen en of het een full touch-screen toestel gaat worden of net zoals de Priv, maar dan  met een vast toetsenbord.Reacties