BlackBerry Priv wint Red Dot Award

De BlackBerry Priv is dit jaar bekroond met de prestigieuze Red Dot Awards en  uitgeroepen tot "Best Product for Design". De toestellen van worden al drie jaar lang gekroond en zo hebben we de Blackberry Z30, BlackBerry Passport en de Porsche Design P9981,welke allemaal deze prestige awards mochten ontvangen in de afgelopen jaren.

Het is bijzonder dat een merk zoals Apple alleen maar kan uitkomen met saaie ontwerpen en zelfs met een vernieuwde iphone 5 toestel uitkomt die zo lijkt te komen qua design uit een oude doos. Design was er ooit met Steve Jobs, maar dat is alweer jaartjes geleden.

"Ons BlackBerry design team is erg blij met de erkenning door de prestigieuze Red Dot Award, die de tijd en energie die nodig is voor de ontwikkeling van de next-level designs BlackBerrys herkent." zei Scott Wenger, Global Head voor BlackBerry-toestel design. "PrivT is een innovatief apparaat dat een nieuwe form factor bevat, terwijl ook het aanbieden van veiligheidsnormen op een Android-apparaat, waarvan vele nooit in de industrie hebben gedacht dat dit mogelijk zou zijn. "

De priv gaat nog leuker worden met de laatste update van BBM en vooral met de nieuwe Android 6 die binnekort moet verschijnen op het toestel.

Reacties