Apple airpod en lighting dock maakt je iphone 7 nog duurder

De nieuwe iPhone is er en eindelijk na jaren hebben ze eindelijk stereo speakers en hebben ze de audio jack verwijderd. Dit schiet bij veel mensen in het verkeerde keelgat.Het is absurd vertelde een vriend mij die  de iphone 7 wilde kopen om zijn iphone 6 met kapot scherm te vervangen. De reden dat hij de smoor in had is omdat hij altijd muziek luisterd via zijn dure Sennheiser en dat hij aan het eind van de dag met een powerpack zijn toestel moet voorzien van stroom.  Het is wederom weer nieuw accessories kopen bij zo'n duur toestel.

Het is inderdaad wat ik zelf ook lees in de media dat Apple aangeeft dat men een voordeel heeft met veel bewegingsvrijheid en dat kan met de airpod van € 160,00. Het is wel absurd als je een 128 GB iphone moet aanschaffen van € 869,00 dan je dan die extra bucks moet betalen om muziek te luisteren tijdens het opladen via de oplader of via een powerpack in je rugzak.Het is ook al duidelijk dat de Apple processoren de batterij aardig leegtrekken en dat een powerpack een goede oplossing is, naast een grote batterij om je dag door te komen.  Apple heeft na alle commentaar  besloten om een bericht in de wereld te brengen over de lighting dock met je raad het al een audio jack.  Deze rammel het geld maar uit mijn broek accessories kost gelukkig maar € 50,00. Je klikt het zo aan op je lighting port en wat moet dat een goed gevoel geven voor al die Apple users.  


Het is duidelijk dat Apple niet alleen nog meer vraagt voor zijn toestellen, maar ook nog steeds weet hoe je extra geld kunt verdienen aan accessories die je standaard terug ziet bij een toestel zoals de BlackBerry Passport uit 2014 met stereo speakers en met  een audio jack . Het geheugen kan je zelf bepalen en 6128 GB heb je al snel vanaf € 35,00.

Het is een keuze en als je veel apps wil en een toestel met stereo speakers en headset kun je altijd nog kiezen voor de BlackBerry DTEK50 voor nog geen € 322,00 en sneller dan de iphone 6 en dat is wat mijn kennis heeft gedaan op advies van mij. Hij heeft het toestel dan ook gisteren al ontvangen en kon me al vertellen dat facebook sneller opstart :). Be happy


Reacties