BBM eco-systeem verder uitgebreid

BBM heeft net een update gekregen met diepere functies in het  BBM eco-systeem .De nieuwste versies is beschikbaar zijn via Google Play en de App Store zijnen er zijn een aantal belangrijke veranderingen. Hieronder een opsomming in het engels van de veranderingen.

  • Updated icons for Chats, Contacts, Feeds, Contacts and Discover simplify the main navigation menu
  • Discover icon now appears on the main navigation menu
  • BBM Channels moved from main navigation to BBM Discover screen
  • User profile picture, PIN and other information on your settings is now on the “Me” menu
  • Mute conversations by swiping left on items in your chat list—a new feature
  • Friend requests now appear on the Contacts tab
  • Group chat notifications now include name of group members, as well as group name
  • Users on both iOS and Android will see a combined view of Groups and multi-person chats, as well as a new Discover menu in list format, instead of as a grid of icons. The new layout will make it easier to see new services as they launch, since we’ll slot them into the list.

 Dit is nog niet alles want we hebben nu ook dat profiel foto's op  Android in het groot is te zien in de feeds als je het profiel aanpast van je zelf.


De laatste nieuwigheden die we ook al kennen zijn de onderstaande functies :Chatbot API

Chatbot application programming interface (API). Hiermee kunnen BBM-kanalen eigenaren hun eigen interactive software chatbot laten praten met hun klanten.

Analytics voor Partners

Partners kunnen nu gemakkelijk hun verkeer volgen, met inbegrip van het aantal unieke gebruikers, terugkerende gebruikers, hoe lang mensen verblijven op hun toepassingen, en nog veel meer.
spam Reporting
We hebben gehoord van gebruikers dat ze heb het zien van ongewenste vriend verzoeken in hun BBM. Nu is er een gemakkelijke manier om die te melden.
Voeg een telefoonnummer

Het aanmelden hoeft in de toekomst niet alleen met een email adres, maar kan ook met een telefoonnummer.


BlackBerry heeft nog veel meer in petto en zal BBM steeds verder uitbreiden en voor bedrijven en organisaties zou de Chatbot API wel eens heel erg intressant kunnen worden. De nieuwe update van BBM voor BlackBerry 10 is in de maak en zal binnenkort volgen.

Reacties