BlackBerry Aurora door Merah Putih

BlackBerry Aurora combineert alles wat je verwacht van een BlackBerry-smartphone met alle applicaties en de geweldige ervaring van Android. Het beschikt over een dual micro simkaart waarmee de operator meer gevarieerde selectie en de beste ervaring van messaging geïntegreerd in Android geeft. In combinatie met extra beveiligingssystemen die ons in staat om uw gegevens en belangrijke bestanden te beschermen en de bescherming van uw privacy.


Mix van design en technologie

Het elegante design en functionaliteit stijlvol uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van een smartphone deze dagen. Ondersteund door de nieuwste technologie en design charmante uitstraling maakt de BlackBerry-smartphone Aurora een deel uit van de levensstijl van de gebruikers. De combinatie van een lichtgewicht materiaal, vloeiende curve aan elke kant maken de smartphone nog het fijn om in de hand  te houden en ziet er elegant  uit wanneer het geplaatst wordt op de tafel.

Afmetingen 152 x 76,8 x 8,55 mm
Gewicht 178 gram
Dual micro-SIM-kaart
Android OS 7, Sneltoets
Baseband Chipset MSM8917 1,4 GHz Qualcomm Snapdragon 425
13-megapixel hoofdcamera, fasedetectie autofocus, LED-flitser dualtone
8 megapixel camera aan de voorkant, met LED-flitser
4 GB RAM, 32 GB ROM, uitschuifbare tot 256 GB
breder scherm

Met een lengte van 5,5-inch scherm is de BlackBerry Aurora vrij breed en stelt gebruikers in staat om beter toegang te krijgen tot de menu's, video's bekijken en afspelen functies van deze smartphone met meer voordelen. Het scherm heeft  een resolutie van 720 x 1280 pixels, waardoo je perfect beelden en films kunt zien.

AMOLED 5,5 inch
Anti krassen en vlekken
HD-resolutie van 720 x 1280 pixels
Laag stroomverbruik scherm
Duidelijk en helder
Micro SIM-kaart dual eerste

BlackBerry Aurora is de eerste BlackBerry-smartphone uitgerust met een dual micro SIM-kaart, die zowel de gebruiker vrij maakt om de gewenste operator te kiezen. Plaatsen of verwijderen van de micro-SIM-kaart in de smartphone kan worden gedaan op een eenvoudige manier, zonder de noodzaak om een simkaart ejector net als andere smartphones te gebruiken.

Aangedreven door Android 7 Nougat

BlackBerry is uitgerust met het Android Operating System 7 Noga, die een meer interessante ervaring in het spelen kenmerken van deze smartphone geeft. Nougat is het meest geavanceerde besturingssysteem van Android die functies vollediger dan de vorige OS bieden.

Drie andere kleur

BlackBerry Aurora alternatieven verkrijgbaar in drie kleuren.

batterijen betrouwbaar

BlackBerry Aurora is gemaakt voor drukke mensen zoals jij. je  hoeft niet bang te zijn om het toestel continu te moeten opladen, omdat de smartphone is uitgerust met een zeer betrouwbare batterij met een capaciteit die groot genoeg. Dit maakt een goede standbye tijd mogelijk.. 7 Nougat Android besturingssysteem maakt ook dat de BlackBerry Aurora energieverbruik een stuk lager is.

De batterij capaciteit van 3000 mAh
Standby-tijd 30 uur mixed
Spreektijd 20 uur
Video afspelen 10 uur


Homepage fabrikant https://www.bbmerahputih.co.id/product/aurora.php

Reacties