BlackBerry Camera is beter dan orgineel

De software van BlackBerry krijgt steeds meer aandacht en apps zoals BlackBerry Privacy Shades die al reeds is gekopieerd is door andere app ontwikkelaars geeft aan dat BlackBerry altijd weer goede ideen heeft. De BlackBerry Keyboard zien we ook steeds meer terug op verschillende merken en krijgt goede feedback.

De BlackBerry home launcher wordt met BlackBerry Services ook steeds meer illegaal op toestellen gezet en dat moet toch voor BlackBerry een groot probleem zijn, want ze willen deze software juist aanbieden met abonnement zoals de HUB services.

De nieuwe trend die momenteel speelt is de BlackBerry Camera software. Ik had al reeds gelezen dat gebruikers van ZTE en Xiaomi erg tevreden waren met de snelheid en de mogelijkheden van deze BlackBerry app in forums.  Het lijkt erop dat BlackBerry opnieuw wordt ontdekt door Android gebruikers en hieronder een filmpje van de BlackBerry Camera op een Xiaomi toestel.

Reacties zijn ; BLACKBERRY CAMERA PORT IS GREAT. IT HAVE GREAT MANNUAL CONTROLS en BlackBerry camera made pictures better then the stock camera.
Het is alleen jammer dat BlackBerry 10 nooit die aandacht kreeg en zo compleet is al platform en veel sneller is in gebruik en multitasking dat het nu toch met apps en ontwikkeling veel aandacht krijgt op een platform dat minder snel werkt. Het is wel mooi om te zien dat er waardering is voor de apps van BlackBerry dat als mensen daadwerkelijk security willen en ook privacy door apps te gebruiken zoals BlackBerry messenger een keuze om een BlackBerry toestel te kopen de beste keuze is. 

Reacties