Waar kun je de KEYone bestellen

Het is duidelijk dat de BlackBerry KEYone op 5 mei zou moeten verschijnen op de markt in de UK en het warenhuis Selfridges in Londen was de eerste die het toestel mocht verkopen. Nu komen er steeds meer site's online die het toestel gaan verkopen inclusief verzending naar Nederland.

We zetten hieronder wat site's op een rijtje waar je de BlackBerry KEYone kunt bestellen.

Allereerst met 24 maanden garantie is de site unlock mobile , waar je de KEYone kan bestellen voor 499,00 pond en dat is omgerekend € 590,00 en je kan kiezen uit verschillende bezorgdiensten zoals Fedex, Royal mail, UPS en DHL met een maximum van € 18 voor een levering binnen 2 dagen.
Voor een betaling heb je wel een creditcard nodig en helaas kan dit niet met PayPal

De volgende site bezorgd ook in Nederland en we hebben het al genoemd en dat is Selfridges, helaas hebben ze de prijs weggehaald en is het niet meer duidelijk of deze nog wordt aangepast, want deze was eerst € 590,00 inclusief verzondkosten. Verzending gaat via DHL en je kan betalen met een creditcard en Paypal. De garantie periode is 12 maanden.

De Site de Glove geeft helaas aan dat ze pas voorraad hebben vanaf 22 mei en hier kost het toestel ook 499 pond en dus ook € 590,00 en  de verzenkosten met DHL zijn € 18,00 naar Nederland..  Je kan betalen met creditcard of Paypal. De garantie bij Glove is 12 maanden.

Reacties